KARABÜK / MERKEZ - Demir Çelik Anadolu Lisesi

Mrt

"LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROJESİ" KAPSAMINDA 28.02.2024 TARİHİNDE OKULUMUZDA "NANOTEKNOLOJİ" KONULU PANELİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

"LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROJESİ" KAPSAMINDA 27.02.2024 TARİHİNDE OKULUMUZDA "ARKEOLOJİ" KONULU PANELİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ DUVAR GAZETESİ HAZIRLADILAR. ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

DEMİR ÇELİK ANADOLU LİSESİMİZ TÜBİTAK BÖLGE FİNALLERİNDE

Şbt

ULUSAL "BİLİM UYGULAMALARI PROJESİ" KAPSAMINDA 23.02.2024 TARİHİNDE OKULUMUZDA "YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI" KONULU PANELİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Şbt

Okulumuz Demir Çelik  Anadolu Lisesi 9/C Sınıfı öğrencilerinden Emir Aksu ve Furkan Utku Kartal'ın Edebiyat Öğretmenimiz Ferican Ergin'in danışmanlığında yapmış oldukları  Engelsiz Edebiyat projesi SOSYALFEST Yarışmasında finale kalma başarısı gösterdi. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Karabük'te, Karabük Üniversitesi'nin ev sahipliği ile düzenlenecek. Sosyalfest 'te Lise Kişisel Gelişim Model Tasarım yarışmasında Okulumuzu temsil edecek öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor finalde başarılar diliyoruz.

Şbt

KARABÜK İŞKUR UZMANLARI TARAFINDAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE İŞ ARAMA BECERİLERİ KONULU SUNUM YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI DA CEVAPLAYAN İŞKUR UZMANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şbt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından '' BİYOÇEŞİTLİLİK'' konulu panel 15.02.2024 tarihinde konferans salonunda düzenlenmiştir.

Ock

Sınıflar arası bilgi yarışması, sınıflar arası münazara etkinliği, sınıflararası yakar top karşılaşmaları, Ersamus Projemizin tanıtım semineri ayrıca kahvaltı ve sinema etkinliği ile öğrencilerimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönemini neşeli bir şekilde kapattılar. Öğrencilerimizin ara tatillerini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmelerini diliyor ve iyi tatiller diyoruz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımızca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında okulumuzda  planlamalar yapıldı

Ock

10 sınıf öğrencilerimize alan seçimi ile alakalı bilgilendirme semineri okul rehber öğretmenimiz Ahmet ışık tarafından verildi.

Ock

Bir bilenle bilge nesil projesi kapsamında öğrencilerimiz ile Aralık atında Franz Kafka "Dönüşüm" ve Güray Süngü "İnsanın Acayip Kısa Tarihi" Kitaplarını okuduk. Rehber öğretmenimiz Ahmet Işık ve Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Büşra Acar öncülüğünde kitap tahlillerimizi gerçekleştirdik.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. VELİ TOPLANTISINI 10.12.2023 TARİHİ SAAT 10:30 / 13:00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRDİK.OLDUKÇA VERİMLİ GEÇEN TOPLANTIYA KATILAN VELİLERİMİZE TELEKKÜR EDİYORUZ.