KARABÜK / MERKEZ - Demir Çelik Anadolu Lisesi

Ara

ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZ ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'IN HAYATINDAN KESİTLER SUNAN "AYBÜKE BEN ÖĞRETMEN OLDUM FİLMİNİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE İZLEDİK.BÜTÜN ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ.

Kas

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ve KARABÜK BAROSU ARASINDA YAPILAN PROTOKOL GEREĞİ OLARAK OKULUMUZDA "OKULLARDA HUKUK EĞİTİMİ" KONULU SEMİNER VERİLDİ. KARABÜK BAROSU AVUKATLARINDAN AYNI ZAMANDA OKULUMUZ MEZUNU AVUKAT SAYIN YAŞAR KOÇ' A OLDUKÇA VERİMLİ GEÇEN EĞİTİMLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK ŞUBE POLİS MEMURLARI TARAFINDAN OKULUMUZ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN KATILIMIYLA DÜZENLEDİĞİMİZ YEMEKTE, EMEKLİ OLAN İSMAİL KAYA ÖĞRETMENİMİZE VE OKULUMUZDAN TAYİNİ ÇIKAN VEYSEL ÜNAL ÖĞRETMENİMİZE OKUL MÜDÜRÜMÜZ ENDER KAN TARAFINDAN PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ. İKİ ÖĞRETMENİMİZEDE DEMİR ÇELİK AİLESİ OLARAK YENİ YAŞANTILARINDA MUTLULUKLAR DİLİYORUZ.

Kas

9/A SINIFI ÖĞRENCİMİZ ADA BERRA ÖZDEMİR ÖĞRETMENLER GÜNÜ SEBEBİYLE DÜZENLENEN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA İL 1. Sİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Kas

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SİBER SUÇLARLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME AMAÇLI SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EMNİYET GÜÇLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.24.11.2023

Kas

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA 20/11/2023 TARİHİNDE VALİ NAFİZ KAYALI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞEN ETKİNLİKTE PROF.DR. İBRAHİM TÜMEN HOCAMIZ KARABÜK İLİNİN ORMAN POTENSİYELİ KONULU SÖYLEŞİYİ GERÇEKLEŞTİRDİLER. OKULUMUZ MEZUNUDA OLAN HOCAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Kas

OKULUMUZ GEZİ KULÜBÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN KAPADOKYA GEZİSİNE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ BÖLGENİN TARİHİ ve COĞRAFİ GÜZELLİKLERİNE HAYRAN KALDILAR.GEZİYİ ORGANİZE EDEN KULÜP ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Avrupa Birliği Eğitim, Gençlik ve Spor Programları çerçevesindeki K122TR01 SCH000072009 Proje no’lu Dijital Düşün Yeşil Yaşa  isimli Erasmus+ Okul Eğitimi Projesi için 14/11/2023-20/11/2023 tarihleri arasında Hollanda’nın Amsterdam şehrinde gerçekleştirdığımız  İş Başı Eğitim ve Öğrenci Hareketliliği faaliyetlerini  başarıyla tamamladık.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05'te tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da  sirenlerin çalması ile öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte  saygı duruşunda bulunuldu  ardından öğretmenlerimizin öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiği anma programı ile devam edildi.Ulu Önder Atatürk saygı, minnet ve özlemle anıldı.Günün anlam ve önemiyle ilgili duvar panosunu hazırlayan öğretmenimiz Gülseha Özgen Ballı ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

OKUL SPORLARI VOLEYBOL KATEGORİSİNDE KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ İL.3.SÜ OLMUŞTUR. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ OZAN DENİZ ATAŞ'I ve ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

Kas

OKULUMUZ TARİH ÖĞRETMENLERİ SEDEF ÖZKAPTAN ŞAHİN ve TİMUR DİZDAR TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KONULU KONFERANS VERİLDİ.ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında 26.10.2023 Cuma günü saat 9.30 da hazılrladığımız Cumhuriyet Bayramı programı Vali Nafiz Kayalı Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ GÜLSEHA ÖZGEN BALLI LİDERLİĞİNDE RESİM ATELYESİ ÇALIŞMALARINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ ORTAYA ÇIKARDIKLARI ESERLERİYLE HEPİMİZİ GURURLADNDIRDI.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100. YILI OLMASI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN KUTLAMA ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENİMİZ SERDAR EŞBAK'IN LİDERLİĞİNDE OKUUMUZDA DART, MASA TENİSİ ve BOCCE DALINDA MÜSABAKALAR DÜZENLENDİ. KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.