KARABÜK / MERKEZ - Demir Çelik Anadolu Lisesi

Ekm

14 KASIMDA HOLLANDA AMSTERDAM'DA ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ ETKİNLİĞİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZ, ARKADAŞLARINA ERASMUS+ PROJELERİ İLE OKULUMUZUN UYGULAMAKTA OLDUĞU PROJE KONUSUNDA SUNUMLAR YAPTILAR.

Ekm

#Erasmusdays2023 etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci veli ve öğretmenlerine yönelik olarak Erasmus nedir? Erasmus Projelerinin amacı nedir? başlıklarının yer aldığı bir sunum gerçekleştirdik. Proje ekibimizin gerçekleştirdiği sunumda Erasmusla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.  Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz kurs faaliyeti hakkında öğretmenlerimiz edindikleri tecrübe ve bilgileri katılımcılarla paylaştılar. Dijital Düşün Yeşil Yaşa isimli projemizin ikinci ayağı olan ve Kasım ayında yapılması planlanan işbaşı gözlem ile öğrenci hareketliliği konusunda bilgilendirme yapılarak Bu faaliyete katılacak öğrenci ve velilerimizle süreç değerlendirildi.

Ekm

#Ersamusdays2023 etkinlikleri kapsamında Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge ekibinin ve okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-ge ekibine etkinliğimize katıldıkları ve bizimle deneyimlerini paylaştıkları için teşekkür ediyoruz. Okul Proje ekibimiz gerçekleştirmekte olduğu Dijital Düşün Yeşil Yaşa projesi dışında yeni projeler hazırlamanın tatlı heyecanı içinde çalışmalarına devam etmektedir.

Tem

68 YILLIK MAZİSİ İLE KARABÜK'ÜMÜZÜN İLK LİSESİ OLAN OKULUMUZ; 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA N İTİBAREN ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI STATÜSÜNDE  EĞİTİMİNE DEVAM EDECEKTİR. MERKEZİ SINAV PUANIYLA ÖĞRENCİ KABUL EDECEK OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRENCİLERİMİZE ŞİMDİDEN HOŞGELDİNİZ DİYORUZ. GEÇMİŞTEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİ YARINLARA HAZIRLAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZA İNANIYORUZ.

Tem

Avrupa Birliği Eğitim, Gençlik ve Spor Programları çerçevesindeki K122TR01 SCH000072009 Proje no’lu Dijital Düşün Yeşil Yaşa  isimli Erasmus+ Okul Eğitimi Projesi için 04/07/2023-10/07/2023 tarihleri arasında Hollanda’nın Amsterdam şehrinde gerçekleştirdığımız  Eğitimde Dijital Ustalık: Web 2.0 ve Sosyal Medya
 konulu kursumuzu başarıyla tamamladık.

Mrt

ERASMUS PORJEMİZE KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DİL YETERLİLİKLERİNİ ÖLÇMEK AMACIYLA YAPTIĞIMIZ SINAVA KATILIM YOĞUN OLDU

Eyl

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 9. SINIFA BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE RAHBER ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN TANIŞMA, BİNA VE EKLENTİLERİNİ TANITMA, OKUL KURALLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILMASI GİBİ UYUM HAFTASI KAPSAMINDA PLANLANAN EĞİTİMLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Tem

2021-2022 ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ  GERÇEKLEŞTİRDİK. ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖZLERİNDE, DEMİR ÇELİK LİSESİ MEZUNU OLMANIN VERDİĞİ GURURU GÖRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK. SİZLERİ YETİŞTİREN AİLELERİNİZE VE ÖĞRETMENLERİNİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ. İNŞALLAH VATANA VE MİLLETE FAYDALI TÜRK GENÇLERİ OLARAK GÜZEL HEDEFLER PEŞİNDE KOŞACAKSINIZ.  DEMİR ÇELİK LİSESİ SİZLERİ MEZUNİYET GÜNLERİNDE MUTLAKA BEKLİYOR. BİZ BİR AİLEYİZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

Haz

68 YILLIK OKULUMUZUN GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ MEZUNLARIMIZIN KATILIMIYLA SON DERECE GÜZEL BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ. ETKİNLİĞİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİNDE MADDİ MANEVİ KATKILARI OLAN SAYIN ŞEFİK DİZDAR'A, SÜRMEN YEMEK ŞİRKETİNE, SAYIN ADNAN ÇEBİ'YE, KARABÜK BELEDİYESİ ve BRTV YAYIN GRUBUNA; MEZUNLARIMIZA. ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.